Over ons

Met 1 druk op de knop

New Media Systems is sinds 2012 ontwikkelaar van innovatieve systemen die het mogelijk maken om uw kijkers te voorzien van kwalitatieve opnamen, Liveuitzendingen en Video On Demand oplossingen.

Onze systemen zijn voorzien van vergaande automatisering waarmee het mogelijk is om eenvoudig met 1 druk op de knop uw content te distribueren.
Maar ook het streamen en het tonen van uw content en het
on demand terugkijken in een beveiligde omgeving behoort tot onze mogelijkheden.

Branches

Onze roots liggen in de uitvaartbranche. Wij merken wel dat in de theaterbranche ons systeem  interessanter gevonden wordt. Daar kunnen we steeds meer de schakel zijn tussen het tastbare publiek en het publiek dat op een andere locatie mee wil kijken. Het streamen van theatervoorstellingen begint steeds belangrijker te worden. Theaters kunnen hierdoor meer mensen bereiken maar ook de capaciteit vergroten van bepaalde voorstellingen. Een voorbeeld hiervan is dat een voorstelling in de hoofdzaal uitverkocht is maar door het hebben van een goed camerasysteem, u ook de mogelijkheid heeft om live uit te zenden naar een andere zaal, locatie of zelfs het internet.

In de uitvaartbranche bieden wij de mogelijkheid om mensen die niet aanwezig kunnen zijn bij een uitvaartdienst, toch mee kunnen kijken via een beveiligde livestream. Ook kunnen nabestaanden de dienst tot 30 dagen terugkijken en de opname bestellen op usb of dvd. Onze ervaring in de uitvaartbranche leert dat de wens en vraag naar blijvend herinneringsmateriaal van een uitvaartdienst maar zeker ook het online terugkijken groeit.

Naast het streamen verzorgt ons camerasysteem ook nog eens volledig geautomatiseerd de juiste content. Of het nu voor een theatervoorstelling, uitvaartdienst of ander evenement is.