Klanten aan het woord, Demi Drijver van Crematorium Hoeksche waard

Published by New Media Systems on

Demi Drijver is de aula medewerkster in het crematorium Hoeksche waard in Heinenoord, Zuid-Holland. Via een collega bedrijf uit Weert zijn zij bekend geworden met het camerasysteem van New Media Systems en hebben in 2016 besloten om dit systeem aan te schaffen en te laten installeren.

In de afgelopen 4 jaar hebben ze dagelijks vele uitzendingen gehad en zien het als een mooie toevoeging van de service die zij al bieden. “Wij vinden het systeem van New Media Systems een fijn systeem omdat er veel geautomatiseerd is. Hierdoor kunnen wij ons beter focussen op de rest van de dienstverlening” vertelt Demi Drijver.

De service is super, er wordt snel gereageerd op vragen en telefoontjes en indien nodig wordt er direct op afstand meegekeken door New Media Systems om te kunnen constateren wat er aan de hand is.

De nabestaanden ervaren de dienstverlening als heel fijn. Zowel de livestream, voor bijvoorbeeld familie in het buitenland of voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn, als de 30 dagen on demand terugkijken worden kosteloos aangeboden. Hierdoor kunnen nabestaanden de dienst op hun gemak bekijken en besluiten of zij de opname op usb willen bestellen.

Categories: Interview