Streaming

Live streaming

Uw beeldmateriaal eenvoudig delen met een groot publiek? Dat kan, met de oplossingen van New Media Systems.

Wat is live streaming?

Streamen is simpel gezegd het uitzenden van uw beeldmateriaal (met andere woorden: content) naar één of meerdere personen. Met onze systemen kunt u op een makkelijke manier uw doelgroep bereiken. Uw beelden kunnen worden weergeven op ons eigen en in Nederland gesitueerde portal of op een YouTube kanaal, uw website en Facebookpagina. Ook andere streamingplatformen zoals Vimeo, Zoom, Teams en Twitch zijn te bereiken.

Mocht een tv-omroep, internet- of ander mediaplatform de stream van uw event willen oppakken, dan kan dat ook met één druk op de knop. Veilig en gecontroleerd.

Later terugkijken?

Ook dat is geen enkel probleem. Uw beeldmateriaal is live te bekijken, maar ook on demand.

Zo kunnen uw klanten de opgenomen beelden later op hun website of sociale media kanalen plaatsen.  De kijker bepaalt zelf wanneer er gekeken wordt.

Tevens is het mogelijk de opname uit te leveren op cd, dvd, usb, mp4 en/of avi zodat deze op een later tijdstip terug te kijken is en bewaard kan worden als herinnering.

Live streaming inzetten voor uw event? Bel of mail ons. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we de mogelijkheden.

Telefoon                         
040‐2163813                  

E-mail
info@newmediasystems.nl