Systeem

Ons systeem 

New Media Systems heeft alle voordelen van videotechnieken en automatisering bijeen gebracht in een uniek en gebruikersvriendelijk videoconcept. Opnemen, live streamen en online terugkijken is op ieder gewenst moment inzetbaar. Letterlijk met 1 druk op de knop kunt u geheel zelfstandig al deze voorzieningen starten.

Het systeem kan werken op basis van automatische regie. Dat betekent dat niemand het systeem hoeft te besturen om tot een kwalitatieve geregisseerde opname te komen. U heeft uiteraard wel de keuze om semi automatisch of handmatig te regisseren. Remote regie kan ook worden voorzien.

Wij beschikken over een eigen platform, gesitueerd in Nederland, dat volledig stabiel, gecontroleerd en secure kan weergeven. Ook streamingplatformen zoals Youtube, Facebook, Vimeo, Zoom en Twitch bijvoorbeeld zijn voorzien.

Ons systeem is continue in ontwikkeling door het implementeren van technologische innovaties en ideeën en wensen vanuit de praktijk bij onze klanten. Altijd met eenvoud en gebruikersgemak als uitgangspunt.

Uitvaartlocaties

Het met een unieke code live mee kunnen kijken van een afscheidsdienst is meer gemeengoed geworden. Ook de mogelijkheid om de uitvaartplechtigheid op een later tijdstip terug te kijken wordt veel gebruikt. De on demand opname staat direct na afloop van de dienst voor de nabestaanden online.
Met een minimale inspanning zorgt ons systeem voor mooie afwisselende beelden met meerdere camera’s en de mogelijkheid om de presentatie in te koppelen. De opname wordt vastgelegd op een usb en zorgt voor een waardevolle herinnering.

Podiumkunst accommodaties

Met het aanbieden van cultuur en commerciële events naar een online platform treden theaters en poppodia naar buiten, zorgen ze voor continuïteit van het ‘bezoek’ van hun bestaande gasten, bereiken ze nieuwe doelgroepen en creëren ze nieuwe verdienmodellen.
Het video opname en streamingssysteem van New Media Systems zorgt voor kwalitatieve content en kan worden geïntegreerd met platforms voor ook virtuele bijeenkomsten.
Met onderstaande film geeft Theater De Schalm een goed beeld van hoe veelzijdig u ons video opnamesysteem in kunt zetten.