NEXT LEVEL Streaming

NEXT LEVEL Streaming

New Media Systems zoekt al vele jaren naar manieren om de creatieve en culturele markt te prikkelen om cultuur toegankelijk te maken en te houden door middel van online aanbod. Om het bestaande publiek te bedienen, maar ook om meer en diverser publiek te bereiken én te binden. Mede door de input van onze cultuurklanten blijven wij nieuwe oplossingen bedenken en ontwikkelen.

Voor de echte live beleving ga je naar een theater of poppodium, maar daarnaast zet ook de digitale inclusie zich voort in de cultuursector. O.a. voor ouderen, slechtzienden en mensen met een lage tolerantie voor prikkels is digitaal een topinstrument om inclusiviteit te bevorderen. Ook voor de jonge consument, die vrijheid wil en niet wil vastzitten aan een bepaald moment waarop iets bekeken kan worden. Gewoon kijken wanneer het uitkomt. On demand dus. Een archief met content dat daarvoor nodig is hebben veel cultuurhuizen en artiesten al of is te creëren.

NEXT LEVEL streaming is een extra nieuw podium dat samenwerkt met het bestaande podium. Het nieuwe podium is bedoeld voor instellingen en makers die hun artistieke werk goed willen bewaren en beschikbaar willen stellen voor bestaand en nieuw publiek. Met een decentraal online platform met een eigen identiteit kunnen cultuurhuizen 24/7 naar buiten treden. Zo kunnen steeds meer mensen en steeds meer verschillende doelgroepen (blijven) genieten van cultuur.

NEXT LEVEL streaming is een videoplatform met een eigen volledige controle waarin cultuurhuizen bepalen wie, wat, waar, wanneer en vooral hoe men kan kijken maar dan zonder (muziek)blokkades, hinderlijke reclame en afleiding van overige content waar je geen invloed op hebt.

Features zijn o.a.:

  • Vrij te kijken content plaatsing.
  • Onder code te kijken content plaatsing.
  • Tokenization voor inbouw in een ticket-systeem.
  • Embedded URL beschikking voor plaatsing op andere websites.
  • Tijdgebonden content plaatsing voor specifieke doeleinden (datum en tijd zichtbaarheid vooraf in te plannen).
  • Control Management System voor volledig eigen beheer.
  • En nog veel meer…..

www.nextlevelstreaming.nl