Streaming

Live Streaming simpel gemaakt!

Wilt u uw opname op een eenvoudige manier tonen aan een groot publiek? Dat kan met de oplossingen van New Media Systems.

Streaming zonder camera

Streamen is simpel gezegd het uitzenden van uw beeldmateriaal (content) naar een ander persoon of naar een groot publiek. Wij van New Media Systems hebben hier hele goede en eenvoudige oplossingen voor zodat u op een hele makkelijke manier uw doelgroep kunt bereiken.

Streaming uit eigen regie op locatie

U beschikt over een camjo-set (of hebt die ingehuurd) en creëert content op de locatie, maar wilt dat ook graag live uitzenden en terug laten kijken? Dat kan eveneens met de streaming server van New Media Systems.

Streaming oplossingen inclusief camera(‘s)

U kunt van 1 camera tot aan een zeer geavanceerd volledig automatisch, semiautomatisch of handmatig  regisserend 3 camera systeem inzetten om uw evenement op professionele wijze op te nemen op lokale disk, live uit te zenden en uiteraard ook terug te kijken via het Video On Demand systeem van New Media Systems.

Alle systemen die u wilt inzetten zorgen ervoor dat uw klanten kunnen kijken via Smartphone, Tablet, PC en smartTV  en dat uiteraard in hoge resolutie.

Bent u benieuwd naar  eenvoudig op te zetten én professionele streaming oplossingen? Neem dan contact met ons op.