Bij Zuylen in Breda vinden bijzondere bijeenkomsten en lezingen plaats, ook online

Published by New Media Systems on

Bij Zuylen in Breda vinden bijzondere bijeenkomsten en lezingen plaats, ook online.

Stichting Begraafplaatsen en Crematoria Zuylen organiseert betekenisvolle bijeenkomsten om een verlies beter te kunnen verweven met het verdere leven. Zo organiseren ze jaarlijks een herdenkingsbijeenkomst, maar ook mooie lezingen, muziek en theater die thema’s rondom overlijden en rouw raken. 

Voor Lisianne Fennema, verlies- en rouwdeskundige bij Zuylen Uitvaartverzorging, is het een voorrecht om jaarlijks deze samenkomsten te mogen organiseren. Met sprekers, auteurs, filmers en muziekmakers die vanuit hun eigen invalshoeken en inzicht houvast willen reiken. “Want het verleden heb je, toekomst moet je maken. En aan het maken willen we bij Zuylen met elkaar bijdragen, stap voor stap”.

Op 30 januari 2022 was Toneelgroep Troost te gast bij Zuylen met hun voorstelling Gif. Velen vonden de weg naar Aula Brabant en ook een groot aantal gasten keek mee via de gratis aangeboden livestream.

De volgende betekenisvolle bijeenkomst is op 27 februari 2022 en dan verwelkomt Zuylen Mounir Samuel. Reserveren kan via: https://lnkd.in/dnzZRBRe