De Facultatieve kiest voor dynamische beelden plechtigheden

Published by New Media Systems on

De Facultatieve kiest voor dynamische beelden plechtigheden

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp in Assen, Rouwcentrum & Crematorium Dieren in Dieren, Rouwcentrum & Crematorium Jonkerbos in Nijmegen en Begraafplaats & Crematorium Moscowa in Arnhem zijn onderdelen van de Facultatieve. Vanaf de oprichting in 1874 zet de Facultatieve zich in voor een waardig afscheid en de mogelijkheid tot cremeren in Nederland.

In 2017 hebben wij gefaseerd deze locaties voorzien van een 1-camerasysteem waarmee registraties van plechtigheden mogelijk werden. Evenals livestreams en 30 dagen terugkijken.

Inmiddels zijn we 7 jaar verder en in deze tijd van snelle tv en zapcultuur is de kijker sneller verveeld. Statische registraties moeten plaats gaan maken voor meer dynamische videobeelden. Gelukkig zien ze dat binnen de Facultatieve ook.

Het vertrouwen in New Media Systems is nog steeds groot en daarom mochten wij de afgelopen maanden 8 aula’s voorzien van een 2-camerasysteem. De variatie aan camerastandpunten, camerapresets en de presentatie koppeling zorgt ervoor dat er nu voldoende afwisseling van beelden mogelijk is.

Door middel van eenvoudig te bedienen scriptknoppen kunnen er tijdens een plechtigheid, geheel automatisch, ook afwisselende beelden worden gemaakt van speciale momenten. Denk bijvoorbeeld aan het binnendragen van de kist en kaarsen aansteken door (klein)kinderen. Dit alles zorgt voor een waardevolle herinnering op film die zeker de aandacht van de kijker vasthoudt.

Door deze nieuwste technieken en de hoge kwaliteit van onze service en support kan de Facultatieve met vertrouwen naar de toekomst blijven kijken.