Iedereen kan streamen!

Published by New Media Systems on

Streaming an sich is geen rocket science. Tegenwoordig kunt u met slecht enkele handelingen al streamen via uw telefoon. Maar deze kwaliteit is natuurlijk niet goed genoeg voor professionele video opnames en dan hebben wij het ook nog niet over de veiligheid van deze streams.

New Media Systems focust zich al acht jaar op streaming, met kwalitatief goede opnames in een veilige omgeving. En dat alles gezien vanuit automatiseringsoogpunt. New Media Systems brengt de voordelen van videotechnieken en automatisering bijeen en alle voorzieningen worden letterlijk met 1 druk op de knop gestart.

“Met één druk op de knop” is een slogan die gebasseerd is op het gebruiksgemak van ons systeem. U start heel eenvoudig een opname, maar op de achtergrond gebeurt er vanalles. Zo zijn er verschillende checks om te kijken of zowel de opname, de livestream als ook de video on demand goed gestart wordt. Ook na de opname zorgen we op verschillende manieren voor veilig stellen van de bestanden, zodat er altijd nog ergens een kopie is. Dit alles natuurlijk volledig volgens de privacy-wetgeving. 

Zoals de titel al zegt, streamen kan iedereen. Wat New Media Systems onderscheidt, naast eenvoud en gebruikersgemak van ons systeem, is een sterke support, altijd bereikbaar, behulpzaam en ondersteunend. Dus geen zorgen bij problemen, uitval of andere issues waar u als gebruiker tegenaan kunt lopen.