Ontdek, bekijk en ervaar alle mogelijkheden van Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Published by New Media Systems on

Ontdek, bekijk en ervaar alle mogelijkheden van Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Op 19 maart 2022 verzorgt Westerveld een rondleiding op hun prachtige gedenkpark.

“Meer dan 130 jaar geleden werd in de schone zeelucht begraafplaats Westerveld gesticht. En boven op een van onze duintoppen, staat het eerste crematorium van Nederland,” vertelt René Jansen, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. “Westerveld is dus een gedenkpark met een bijzondere historie, waarbij persoonlijke wensen altijd voorop hebben gestaan. En net zoals ‘vroeger’, luisteren we nog steeds naar elke wens. Nu misschien wel meer dan ooit. Want een afscheid volgens eigen waarden, is heel belangrijk. Daar doen we alles aan.”

Langzaam is ook de digitalisering in de uitvaartwereld binnengestroomd. Westerveld had al ver voor de coronacrisis het geavanceerde videoconcept van New Media Systems in gebruik. Sinds jaar en dag is via internet een plechtigheid live mee te beleven en daarna is de uitvaart nog 30 dagen terug te zien in een beveiligde omgeving. Met wisselende camerabeelden vanuit verschillende posities en powerpointpresentaties wordt het laatste afscheid heel persoonlijk in beeld gebracht en dit vastgelegd op een usb zorgt voor een waardevolle herinnering.

Westerveld hoort bij de mooiste gedenkparken van Nederland. Wij raden dan ook iedereen aan om een kijkje te gaan nemen en Westerveld te ontdekken. Zie voor meer informatie onderstaande link.

Ontdek Westerveld: rondleiding op 19 maart > Begraafplaats & Crematorium Westerveld (bc-westerveld.nl)