Samenwerking met DenO Uitvaartverzorging gecontinueerd

Published by New Media Systems on

Samenwerking met DenO Uitvaartverzorging gecontinueerd.

DenO (Dordrecht en Omstreken) Uitvaartverzorging is een familiebedrijf van familie De Jong. Directeur Harry de Jong en zijn vrouw Liselotte van Geest geven samen vorm en leiding aan DenO. Hun streven is te behoren tot de top uitvaartorganisaties van Nederland.

Wij zien DenO als een bedrijf met de tradities van een oud familiebedrijf, maar met moderne faciliteiten en eigentijds denken. Door hun out of the box denkwijze was D&O een pionier op het gebied van opnemen van uitvaartdiensten. In 2013 volgde er een investering in het volledig geautomatiseerde opname en streamingssysteem van New Media Systems met ook de mogelijkheid om 30 dagen terug te kijken. Sinds Corona is streamen de normaalste zaak van de wereld geworden maar in die tijd was dit heel vooruitstrevend.

De techniek heeft sindsdien grote sprongen gemaakt in kwaliteit, stabiliteit en mogelijkheden. We gingen in gesprek met Harry en Liselotte en we zochten samen naar een oplossing die beter past bij hun hedendaagse wensen. Dit met behoud van het gemak van het volledige geautomatiseerde proces van inplannen, mailen, starten/stoppen van een opname èn nu ook met inkoppeling van de presentatie in de film. Afgelopen dinsdag is het nieuwe systeem geïnstalleerd en gisteren zijn de eerste diensten naar volle tevredenheid opgenomen en uitgezonden.

Wij zijn trots dat we de continuïteit van onze langdurige samenwerking met DenO hebben kunnen waarborgen. Wat is het geheim achter je vertrouwen in New Media Systems vroegen we aan Harry de Jong. “Ik vind jullie aardig” zei hij kort en met de humor zoals we die van hem kennen. Dat was niet gelogen maar het is vooral de goede samenwerking en onze service waarom hij tevreden is en graag met ons verder gaat.