State-of-the-art crematorium in Lisse kiest voor New Media Systems

Published by New Media Systems on

State-of-the-art crematorium in Lisse kiest voor New Media Systems

In het hart van de Bollenstreek ligt Crematorium Duin en Bollenstreek in Lisse. Een unieke locatie waar luxe en sfeer samenkomen. Locatiemanager Jessica Hof vertelt: ”Als je voor deze locatie kiest, dan kies je voor de rust, voor de uitstraling, voor de ligging maar ook dat alles tot in de details goed geregeld is. Ook op het culinaire vlak. Alles is mogelijk, van heel eenvoudig tot heel exclusief.”

De twee aula’s zijn sinds eind vorig jaar voorzien van compleet nieuwe professionele geluid- en beeldinstallaties. Wij zijn trots dat New Media Systems de voorzieningen voor opnemen, live streaming en on demand terugkijken mocht leveren. Er was een prettige samenwerking met Schaapsound uit Ridderkerk die de audiovisuele voorzieningen voor haar rekening nam.

Een volledig in eigen beheer ontwikkelde applicatie regelt bij CDB Lisse zowel de opnamen, live uitzendingen als ook het on demand terugkijken, met één druk op de knop. Ons systeem werkt hier met 2 full-HD pan/tilt/zoom kleurencamera’s op basis van een automatische regisseur. Maar de aulamedewerkers kunnen ook op een eenvoudige manier de regie deels overnemen of helemaal handmatig regisseren. Met de grootste zorgvuldigheid worden afwisselende en waardevolle beelden van een uitvaartplechtigheid vastgelegd voor nabestaanden.

Onze medewerkers en Jessica Hof hebben al heel wat jaren fijne contacten met elkaar. “Bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld heb ik ervaren dat New Media Systems als leverancier zeer betrokken en meedenkend is en de uitvaartbranche goed begrijpt. Je kunt het maar 1 keer doen en dan moet het goed zijn.”

Op de foto links Jessica Hof, de locatie manager van Crematorium Duin- en Bollenstreek met onze accountmanager Ingrid Snel