Try-out V-Ticket live-stream

Published by New Media Systems on

Na een lange tijd van gesloten deuren is Het Posttheater in Arnhem vanaf september 2020 weer vol optimisme van start gegaan. De zaalcapaciteit is vanwege de 1,5 meter norm flink kleiner waardoor er minder zitplaatsen verkocht kunnen worden. 

Het Posttheater heeft daarom geïnvesteerd in het geavanceerde opname- en streaming systeem van New Media Systems. 

Voor een voorstelling kan de bezoeker naast het normale E-ticket nu ook voor een V-ticket kiezen. (V staat bijvoorbeeld voor Video, Virtueel of Virus.) Met het V-ticket is het mogelijk om live een theatervoorstelling bij te wonen. Thuis op de bank, met uiteraard de mogelijkheid om gezellig met een paar vrienden in de huiskamer via streaming live mee te genieten van de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje.

Op 2 en 3 september 2020 startte cabaretier Guido Weijers traditioneel met de try-outs voor zijn Oudejaarsconference bij Het Posttheater. Met bezoekers in de zaal èn met kijkers thuis. De voorstelling is met ons geavanceerd 3-camerasysteem prachtig geregisseerd in beeld gebracht en live uitgezonden. We kunnen spreken van een prettige en succesvolle samenwerking tussen team Guido Weijers, team Posttheater, het ticketbureau Ovatic en New Media Systems. Kers op de taart is de reactie van Guido Weijers: “Opnamen zien er top uit! Complimenten!”