Yourkrowd voor gratis streamen en direct verdienen aan je live event(s)

Published by New Media Systems on

Live video is onmisbaar geworden. De populariteit neemt toe en live streaming heeft ook laten zien dat je er geld mee kunt verdienen. Streamen is niet alleen succesvol voor die bekende vlogger, artiest, kunstenaar of gamer. Iedereen die een passie heeft voor het maken en delen van content kan mensen uitnodigen een ticket te kopen om bij een uniek live event ‘aanwezig’ te zijn. Realtime, een once in a livestream experience.

Als je nog geen ervaring hebt opgedaan met livestreams, is het devies: soms is het ook gewoon een kwestie van uitproberen en zien wat er werkt. En met Yourkrowd gaat dat simpel, plug and play, en het kost je niets!

Een album release, nieuw product, speciaal recept, unieke collectie, workshop, conferentie, noem maar op, het maakt niet uit welke content je wilt delen. Een event organiseren mét ticketverkoop is eenvoudig te regelen met Yourkrowd. De liveregistratie verzorg je zelf. Yourkrowd zorgt voor de technische achterkant. Kaartkopers ontvangen een unieke link naar de stream. Slechts één bezoeker kan inloggen, maar natuurlijk wel met meerdere mensen samen kijken. Na de livestream krijg jij de opbrengst van de ticketverkoop min een klein bedrag per ticket voor YourKrowd.

Iedereen kan dus inkomsten genereren met een eigen exclusief event. Met Yourkrowd wordt gestreamde content live gedeeld naar kijkers die een ticket hebben gekocht. Dat is dus heel iets anders dan jouw waardevolle content delen via YouTube, Facebook, Instagram of TikTok. Daar is de beloning voor het social mediakanaal en niet voor de contentmaker, jij dus!.

Geïnspireerd geraakt? Sign in en start streaming op YourKrowd.com