Meer dan 100.000 unieke IP-adressen bereikt in de afgelopen 3 maanden!

Published by New Media Systems on

In de Corona tijd is het gebruik van live uitzendingen van uitvaartdiensten explosief gestegen. Inmiddels heeft New Media Systems samen met en voor haar klanten in de uitvaartbranche  meer dan 100.000 livestreams verzorgd naar nabestaanden. Met een klein maar daadkrachtig team hebben wij ons de afgelopen maanden enorm ingezet maar nooit vooraf gedacht dat er zo’n bereik nodig zou zijn. 

De systemen en ons platform waren reeds voorbereid op deze plotselinge opschaling. We hebben nauw contact gehouden met onze klanten en er samen met hen voor gezorgd dat vele mensen, ondanks de beperkingen, toch live bij het afscheid aanwezig konden zijn.  Wij zijn dankbaar en er trots op dat we hieraan een bijdrage hebben kunnen leveren!

Het digitale podium is niet zichtbaar voor onze klanten en daarom hebben wij maandelijks met hen gecommuniceerd welke uitzonderlijke aantallen IP-adressen zij bereikt hebben en tevens ook in welke landen. Ook zij waren enorm verrast van dit bereik.

Ook al heeft New Media Systems jarenlange ervaring in de uitvaartbranche toch was de toenemende vraag naar live-streamen voor ons een uitdaging. In vergelijking met “normale” perioden zijn de activiteiten 22 maal toegenomen! Dit alleen al in de 1e maand.

Tijdens deze enorme toename is gebleken dat onze systemen, het platform en de bijbehorende dienstverlening in staat is om stabiel en kwalitatief te blijven.

Dit zonder verdere personele uitbreiding en dankzij een zeer hoge mate van automatisering.

Categories: Persbericht